Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Doi scafandri mehedinţeni avansaţi în grad cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române

 

Cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, inspectorul şef al ISU Mehedinţi a avansat în gradul următor, în mod excepţional, pentru merite deosebite, doi scafandri din cadrul inspectoratului.

Este vorba despre plt. maj. Anghel Cruceru şi plt. maj. Marian Niţă, care aflându- se în misiune în județul Constanța, au reuşit să salveze două persoane aflate în pericol de înec, în Marea Neagră.

Cei doi scafandri din cadrul ISU Mehedinţi, aflaţi în misiune de patrulare pe litoral, cu o ambarcatiune SMURD, în data de 10 august a.c., în staţiunea Eforie Nord, împreună cu un alt scafandru din cadrul ISU B-IF, au desfăşurat o misiune extrem de dificilă, încheiată cu satisfacţia că au salvat două persoane.

De cele mai multe ori scafandrii din cadrul ISU sunt solicitaţi să intervină pentru recuperarea din ape a trupurilor lipsite de viaţă, de această dată, însă, misiunea lor a fost de salvare a unor persoane pentru care şansa la viaţă scădea cu fiecare secundă.

Astăzi, într-un cadru festiv, în fața colegilor, cei doi scafandri mehedințeni au primit recunoștință pentru faptele lor.
Marian Niţă şi Anghel Cruceru fac parte din cadrul ISU Mehedinţi din anul 2007 şi desfăşoară activitatea de scafandru începând cu anul 2012.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.