Skip to content
Recent

Dragnea, plângere împotriva DNA pentru dosarul în format electronic

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a anunțat duminică seara că va înainta o plângere împotriva Direcției Naționale Anticorupție, întrucât instituția nu acceptă să îi dea dosarul său în format electronic.

Mai precis, liderul PSD a spus că i se oferă dosarul numai în forma scrisă, iar multiplicarea l-ar costa peste 100.000 de lei și ar dura mult, întrucât există aproape 100 de bibliorafturi în componența anchetei. Dragnea susține că își dorește dosarul în format electronic, întrucât ar costa mai puțin, iar singurul venit de care beneficiază este indemnizația de la Parlament, după cum relatează News.ro.

„Noi am depus o plângere la DNA zilele trecute, săptămâna trecută, pentru că eu, practic, nu pot să am acces la dosar. Să vă spun de ce, şi nu numai la mine e problema asta – practica, din câte ştiu, la parchet în general, este că, atât timp cât dosarele sunt scanate, sunt pe un suport electronic, îţi dă un CD, un stick sau mai multe, pe care le plăteşti, care au costuri mici. Am făcut solicitarea de la început şi, din câte am înţeles, nu numai eu, ci toţi cei care suntem chemaţi pe acolo, să ne pună la dispoziţie dosarul în formă electronică. S-a refuzat şi au zis că numai în formă scrisă, care durează foarte mult şi care costă foarte mult. Eu ca să iau toate zecile sau vreo sută şi ceva, nu ştiu câte bibliorafturi sunt. Nu ştiu câte mă privesc pe mine, dar trebuie să le iau pe toate că nu ştiu ce-o fi pe acolo. Nu ştiu ce alţi denunţători mincinoşi mai apar. Ca să iau o copie scrisă, în formă scrisă, pe hârtie, mă costă peste un miliard de lei (…) Singurul venit pe care îl am este indemnizaţia de la Parlament. Nici aia întreagă, două treimi”, a declarat Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.