Skip to content
Recent

Dragnea vrea să reînvie aprozarele

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat că ar trebui să fie refăcută rețeaua de aprozare, ca românii să nu mai consume toate ”E-urile”.

Am intrat în Uniunea Europeană, foarte bine, dar nu suntem obligați să mâncăm absolut toate e-urile, adică de ce am fi obligați? Poate reușim să facem ca produsele agricole să se prelucreze mai mult în România, că noi suntem într-o situație foarte frumoasă, se recoltează grâul și cum se întoarce grâul nostru? Napolitane, biscuiți, pâine congelată. Noi luăm pe grău atât și plătim atât când vine napolitana atât. Noi nu mai suntem în stare să facem napolitane, că suntem proști? Adică suntem leneși, nici vorbă, leneșul e Iohannis, nu noi„, a declarat liderul social democrat.

Liviu Dragnea a mai spus că pentru asta ar trebui reînființată rețeaua de aprozare.

Ni s-a spus mereu că nu avem ce să facem. Păi de ce, că până la a pune mâinile pe piept chiar avem ce să facem, adică să folosim acest pământ pe care îl are România, inteligent și cu patriotism. Adică de ce nu putem să refacem rețeaua de aprozare în România?. O să urle mulți acum, că e comunism. Nu, nu. Nu e păcat ca producătorii români să nu poată să vândă marfa lor în magazinele care funcționează în România? Nu e o rușine națională asta? Să îi văd că țipă și pentru asta„, a susținut Dragnea.

Recent și ministrul mehedințean Daea a anunțat că s-a înființat Casa Română de Comerț Agroalimentar „Unirea”, care este o societate comercială de interes național, prin care se creează un mecanism național care va asigura achiziția, sortarea, procesarea primară, standardizarea și distribuția către rețele comerciale interne sau de export.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.