Skip to content
Recent

Dumitrașcu aruncă bomba în cazul deținuților bătuți: E vorba de o vendetă personală

Preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP), Sorin Dumitraşcu, aruncă bomba în cazul deținuților bătuți de gardienii Penitenciarului Spital Rahova. Sindicalistul afirmă că este vorba despre o răzbunare.

Mai precis, Dumitrașcu consideră că ancheta ce îi privește pe patru angajaţi de la Penitenciarul Spital Rahova – acuzaţi de violenţe la adresa deţinuţilor şi falsificare de documente  – este una bazată pe declarația unui singur martor, la mijloc fiind ”o vendetă personală”. Martorul s-ar fi aflat în conflict ”de vreo doi-trei ani de zile întâmplător” chiar cu gardienii reținuți, după cum relatează Agerpres.ro.

„Sunt cazuri care trebuie luate în serios şi aşteptăm ca justiţia să se pronunţe. În această situaţie, din informaţiile pe care le avem noi, şi sunt destul de recente, se pare că este vorba despre o vendetă personală, acolo, la nivel local, iar cea mai mare parte din această anchetă se bazează pe declaraţiile unui singur martor, care se pare că era într-un conflict de vreo doi-trei ani de zile întâmplător cu colegii noştri care au fost arestaţi”, a declarat Sorin Dumitraşcu la Ministerul Justiţiei.

De asemenea, președintele sindicaliștiilor ce se ocupă cu administrarea penitenciarelor consideră că s-ar fi exagerat anumite detalii și că ar fi vorba chiar de un denunţător de profesie, martorul din dosar având anumite interese.

1 comentariu la “Dumitrașcu aruncă bomba în cazul deținuților bătuți: E vorba de o vendetă personală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.