Skip to content
Ediția de Astăzi Focus Recent

Președintele TNL Mehedinți: Economia se duce de râpă sub conducerea PSD

Președintele TNL Mehedinți Cristian Pavel îl atacă pe liderul PSD Liviu Dragnea căruia îi reproșează că distruge economia României.

Tactica liderului PSD Liviu Dragnea este deja foarte bine cunoscută, inclusiv publicului larg, respectiv aruncarea unor subiecte ”scandaloase” în spațiul public, cu scopul de a distrage atenția de la chestiunile importante pentru România. Țara noastră se află în declin economic, asta în timp ce Dragnea organizează referendumuri inutile, își dorește amnistii și are anumite fixații în ceea ce privește justiția. Dar problema cea mai gravă este în economie, unde echipa Dragnea – Vâlcov a creat haos. În timp ce social democrații prezintă public că ne merge bine, realitatea este că avem creștere economică bazată pe consum, nu pe baze sănătoase care să permită investiții și profit pe termen mediu și lung. Cum s-a ajuns aici? Gradual. În anul 2018, Guvernul girat de PSD a anulat reducerea TVA, a crescut impozitele pe dividende și a furat banii care se duceau la Pilonul II de pensii. Au fost și vor mai fi controale de la ANAF, cu scopul de a aduce bani la buget, și, desigur, creșteri de taxe”, a declarat liderul tinerilor liberali.

Cristian Pavel mai susține că cei de la PSD vor să distrugă sectorul privat prin măsurile pe care le girează.

Ce înseamnă asta? Că PSD va stoarce sectorul privat și de ultimii bani pentru a-și onora, parțial, promisiunile electorale. De care nu vor beneficia, din păcate, cetățenii. Dragnea și Vâlcov au pregătit un an îngrozitor pentru sectorul privat, asta după ce anul acesta numărul insolvențelor a crescut cu 50% în comparație cu 2017, în aceeași perioadă. Mai mult chiar, rata inflației a ajuns la 4,3% și dacă lucrurile continuă ne putem aștepta ca la finele anului să ajungă la 10%. Toți indicatorii arată că țara noastră are o economie fragilă, avem inflație, deficit comercial și o datorie publică în creștere. Economia nu arată bine, dar celor de la PSD nu pare să le pese prea mult. Sunt preocupați de propriile interese, în timp ce pe noi, românii, ne îneacă cu perdele de fum. Românii trebuie să știe adevărul, să nu se lase păcăliți, ci să rămână focusați pe ceea ce este important cu adevărat”, a mai declarat președintele TNL Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.