Skip to content
Recent

Elevii din clasa pregătitoare din Turnu Severin primesc gratuit ghiozdane cu rechizite

Viceperimarul Daniel Cîrjan anunță că proiectul ”Primul Ghiozdan” devine realitate. Cei peste 700 elevi din clasa pregătitoare vor primi gratuit ghiozdane, cu toate rechizitele necesare.

Misiune îndeplinită! Așa cum am promis, 726 de micuți din clasa pregătitoare din Drobeta-Turnu Severin vor găsi pe băncuțe, la început de an școlar, primul ghiozdan dotat cu toate rechizitele necesare. Astfel, unul dintre proiectele dragi mie, și anume ” Primul Ghiozdan” pentru clasa pregătitoare, devine realitate”, a anunțat viceprimarul liberal.

La începutul lunii iulie viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin anunța că elevii vor primi în viitorul apropiat rechizite școlare de la primărie.

Conform hotărârii de Consiliu Local pe care am inițiat-o referitoare la acordarea pentru anul școlar 2018 – 2019 a pachetului cu rechizite școlare ,,Primul Ghiozdan” pentru copiii înscriși în clasa pregătitoare, părinții micuților puteau să solicite participarea la acest program la unitățile de învățământ de pe raza Municipiului Drobeta-Turnu Severin până la data de 1 iulie! Astfel, până la 1 iulie au fost depuse un număr de 675 de solicitări din totalul de 700 de copii înscriși în clasa pregătitoare, ceea ce este o dovadă a faptului că acest program este unul de interes pentru comunitate”, a declarat pentru PSNews.ro/MH Daniel Cîrjan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.