Skip to content
Ediția de astăzi

Elevii intră de vineri în vacanţa intersemestrială

Elevii vor intra de vineri, după terminarea cursurilor online, în vacanţa intersemestrială, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

Anul şcolar 2020 – 2021 este structurat pe două semestre, care însumează 34 de săptămâni. Semestrul al II-lea începe pe 8 februarie şi se va încheia pe 18 iunie. Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei, următoarele vacanţe sunt programate în perioada 2 – 11 aprilie (Paştele Catolic) şi 30 aprilie – 9 mai (Paştele Ortodox). Vacanţa de vară va începe pe 18 iunie, potrivit PSNews.ro

Prin excepţie de la aceste prevederi, pentru clasele terminale din învăţământul liceal anul şcolar are 32 de săptămâni de cursuri şi se încheie la data de 4 iunie.

Pentru clasele a VIII-a, anul şcolar are 33 de săptămâni de cursuri şi se încheie la data de 11 iunie, în timp ce pentru clasele din învăţământul liceal – filiera tehnologică cu excepţia claselor terminale şi pentru clasele din învăţământul profesional anul şcolar are 37 de săptămâni de cursuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.