Skip to content
Recent

UPDATE Emoții în guvernul Dăncilă: vicepremierul Stănescu, vizită crucială la ÎCCJ

UPDATE 11:05

Direcția Națională Anticorupție cere redeschiderea dosarului vicepremierului Paul Stănescu, după cum relatează postul Digi24.

————-

Vicepremierul Paul Stănescu s-a prezentat, joi, la Instanța Supremă pentru a afla dacă i se redeschide dosarul penal.

Amintim că vicepremierul a precizat în repetate rânduri că demisionează din Executiv dacă va avea calitatea de inculpat în dosarul deschis de DNA.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a amânat la sfârșitul lunii ianuarie discutarea cererii DNA de confirmare a redeschiderii urmăririi penale într-un dosar în care este vizat şi vicepremierul Paul Stănescu.

Motivul a fost că persoanele implicate în dosar nu au avut avocat. Potrivit unor surse judiciare, dosarul a pornit de la o sesizare a Curţii de Conturi şi are ca obiect deturnare de fonduri de la Consiliul Judeţean Olt, în legătură cu finanţarea unei echipe de fotbal.

Cererea de redeschidere a dosarului lui Paul Stănescu a fost înregistrată pe data de 17 ianuarie 2018, la doar două zile după demisia premierului Mihai Tudose. Alături de Stănescu, intimaţi în dosar sunt Marian Belu Briceag, Florin Cotoşman şi Remus Manolache, informează Realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.