Skip to content
Ediția de Astăzi

Emoții pentru Tudorel Toader! Camera Deputaților dezbate moțiunea simplă pe care PNL și USR au inițiat-o împotriva sa

Moţiunea simplă intitulată „Tudorel Toader şi PSD-ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie!”, iniţiată de PNL şi USR, este dezbătută marţi în Camera Deputaţilor, votul fiind programat miercuri.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat de jurnalişti, luni, dacă ministrul Justiţiei trebuie să aibă emoţii la moţiunea simplă, iar preşedintele Camerei a răspuns: „Sincer, nu pot să vă răspund la această întrebare, pentru că nu ştiu”.

„Nu ştiu, chiar nu ştiu să vă răspund. Sincer, nu pot să vă răspund la această întrebare, pentru că nu ştiu”, a spus Dragnea zâmbind, conform news.ro.

 Întrebat în continuare dacă Tudorel Toader are susţinerea grupului PSD, Liviu Dragnea a răspuns: „Vedem miercuri (când se votează moţiunea simplă – n.r.)”.

Cu o zi în urmă, ministrul Justiţiei şi-a publicat bilanţul la doi ani de mandat, un document de 85 de pagini, din care aproape 20 sunt anexe preponderent  referitoare la lucrările de investiţii din peninteniciare. Ministrul enumeră conferinţele cu privire la sistemul judiciar organizate, prezintă o statistică a actelor legislative iniţiate, devenite legi sau avizate ca ministru şi prezintă demersurile pentru revocarea Laurei Codruţa Kovesi si a lui Augustin Lazăr. Documentul este structurat pe şase secţiuni, prima fiind intitulată „O justiţie mai aproape de cetăţean”.

Citește mai departe pe PSNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.