Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Examenul de evaluare națională va fi supravegheat de 60 de polițiști

60 de polițiști acționează suplimentar pentru desfăşurarea în condiții de liniște și siguranță a Evaluării Naționale. Oamenii legii vor fi sprijiniți și de efective ale Poliției Locale .

Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă evaluării naţionale pentru absolvenții claselor a VIII-a, șeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, comisar de poliție Luca Remus Lucian, a dispus suplimentarea dispozitivului curent care acționează pentru liniștea și siguranța comunității, anunță IPJ Mehedinți.

Astfel, pe durata evaluării naționale, 60 de poliţişti vor acționa, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 52 de poliţişti sunt de la structurile de ordine publică, 8 sunt poliţişti de la rutieră, iar 6 din cadrul Poliției Locale.

Echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică.

În acest sens, cele 63 centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor, iar poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor astfel încât evaluarea națională să se desfășoare în condiții de normalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.