Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi

EXCLUSIV! Bătrâni de la căminul de la Strehaia amenințați că vor fi dați afară dacă nu votează PSD

Amenințări și intimidări la adresa unor bătrâni de la Căminul de la Strehaia! Aceștia au fost amenințați că vor fi dați afară sau mutați dacă nu votează duminică PSD. Este inadmisibil așa ceva! Oare președintele PSD Aladin Georgescu ce are de spus despre asta? Nu de alta, dar căminul de bătrâni de la Strehaia este în subordinea Consiliului Județean Mehedinți.

Cel care a pus presiune pe bătrâni este angajatul Petre Crețescu, care ”taie și spânzură” în instituție, dacă nu primește asigurări că votul de duminică va fi pentru PSD.

Mai mult chiar, bătrânii amenințați au probleme de sănătate, având în vedere condițiile de stres la care sunt supuși.

Aceste practici de intimidare sunt josnice, mai ales că sunt făcute la adresa unor persoane vulnerabile. Președintele Consiliului Județean Aladin Georgescu ar trebui să dea socoteală pentru asta! Cât mai urgent!

2 comentarii la “EXCLUSIV! Bătrâni de la căminul de la Strehaia amenințați că vor fi dați afară dacă nu votează PSD

  1. Bincina este oți shți st toți cei din conducere dim căminul de barhni strehaiea de la director placa tot ca vrea sa iea consilier la primărie va rog sa se ocupe ce cei din conducere cei care sînt din Drobeta Turnu Severin proctectieactiea coplillui cei care stau acolo și cei care conduc directorul popescu Valentin Virgil și directorul economic mirel și directorul popescu dorul cel care conduce căminul de batrîni tudor vladimirescu numr 1010 județul Mehedinți strehaiea sîn toți mafie de la angajați pîna la doctori toți care sînt inclusiv sînt angajați soț și soție și sora cu sora angajați va rog sa în cîideti căminul aste înfecție mare de ne scris mîncare prosta și mor pe capete beneficiari nu se face dreptate de la șefi placa tot…

  2. Este minciună cine au punlicat aceasta eu nu am văzut ca este rău domnul crețescu Petre cînd am fost jos la parter eram respectat de dînsul la parter. cînd m-au mutat la etajul 2 este înfecție mare strica cei care conduc fincă nu dau interesul sa facă bine cei care conduc căminul de barhni strehaiea șef de centrul directorul popescu dorul și lilieana care va aduc la cunoștință nu dau interesul sau loat de mine și m-au amenințat ca mă mută la altul centru cum l-au mutat pe manea Nicolae care era un beneficiar din mai multe informați nu s-au făcut dreptate domnul Popescu dorul el este care spînzura și taie în centru știu forte bine și al doilea rînd dînsul Popescu șef de complex strehaiea căminul de barhni cum are bani pentru a candida la alegerile locale în strehaiea ca consilier fincă este PNL partid de nu au făcut nimic de au distrus țară sa se facă dreptate în centru de batrîni strehaiea se se scinbe tot sistemul fincă sînt niște hoți va rog să faceți dreptate domnul Aladin Giorgescu președinte vă inplor..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.