Skip to content
Administrație locală Recent

EXCLUSIV Când plătește statul, dar profită primăria din Severin! Asistenții medicali școlari reclamă abuzuri din partea administrației locale

Google

Situația este foarte gravă, dacă se dovedește a fi adevărată. Surse de încredere au declarat pentru PSNews Mehedinți că primarul Severinului tolerează o situație abuzivă la adresa asistenților medicali de la cabinetele școlare din municipiu, cărora le-au fost modificate ”pe șest” fișele de post, doar pentru a putea fi trimiși în instituțiile subordonate  primăriei să măsoare temperatura personalului, în condițiile în care nu au achiziționat termometre non – contact.

Ce este însă interesant, că fac asta pe banii ”Guvernului PNL”, pe care unii social democrați îl tot blamează de zor prin județ, nu pe banii primăriei.

Asta pentru că salariile asistenților medicali generaliști de la cabinetele școlare sunt asigurate de Ministerul Sănătății.

Potrivit surselor noastre cei care s-au opus ”mișcărilor abuzive”, respectiv încercării de a le fi modificate fișele de post pe perioada stării de urgență, au primit amenințări. Este de netolerat ca sub ”umbrela” stării de urgență și alertă cei din administrația locală să facă presiuni și amenințări.

Sperăm că această situația va fi clarificată cât mai repede, pentru că în mod contrar credem că unii vor da socoteală.

2 comentarii la “EXCLUSIV Când plătește statul, dar profită primăria din Severin! Asistenții medicali școlari reclamă abuzuri din partea administrației locale

  1. Mirela, nu cred ca edilul Drobetei Turnu Severin ar putea tolera așa ceva. Probabil ca aceasta situație a fost făcută pe ascuns.
    Cei care au făcut acest lucru trebuie sa răspundă.

  2. Este intolerant! Întrebați aceste cadre sanitare dacă au semnat vreun act adițional sau dacă le-au fost aduse modificări statusului profesional. Pentru o munca făcută in plus, ar trebui sa fie retribuiți mai mult! Cine ar plăti diferența? Primăria sau Ministerul Sănătății?
    Cine le asigura securitatea dacă vreun nemulțumit de luarea temperaturii ii va agresa?
    Cine plătește oalele sparte, dacă sunt dați in judecată pentru aceasta măsura ilegală?!?
    D-le Primar, luați atitudine și rezolvati problema! Fiecare instituție ar trebui dotata cu porti ce termoscaner:
    http://www.click.ro/news/bucuresti/avem-un-prim-teatru-romania-care-are-aparat-de-masurare-temperaturii-la-intrare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.