Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

EXCLUSIV Fostul primar al Severinului a semnat lista de susținere a candidaturii lui Klaus Iohannis

 

Constantin Gherghe, fostul primar al Severinului, a semnat pe listele cu semnături pentru candidatura  lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

„Cred că este cea mai potrivită persoană la conducerea țării, singura care ne poate garanta independența justiției și care ne poate reprezenta cu onoare și demnitate în plan extern”, a declarat Constantin Gherghe, în exclusivitate, pentru PS News Mehedinți.

PNL Mehedinți desfășoară în această perioadă campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale. Mehedințenii par a înțelege în număr tot mai mare importanța unei administrații liberale , oferită de un partid bine organizat, cu oameni competenti, care, pe principiul meritocrației, pot oferi soluții în multe domenii, motiv pentru care au semnat pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale.

 

 

Constantin Gherghe s-a retras din politică după alegerile  din 2016, când a fost mințit de cei din PSD, aceștia încălcând protocolul semnat cu UNPR. Fostul edil șef a respectat  protocolul pe care l-a semnat cu PSD Mehedinți în aprilie 2016, în calitate de președinte UNPR Mehedinți. Mai exact, conform acelui protocol, Constantin Gherghe a fost de acord să nu mai candideze pentru un nou mandat, deși în toate sondajele se afla pe prima poziție în preferințele severinenilor, și să îl susţină pe Marius Screciu, candidatul social-democraţilor la Primăria Drobeta Turnu Severin.

Constantin Gherghe s-a retras atunci și din UNPR.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.