Skip to content
Ediția de astăzi

EXCLUSIV: Măsuri drastice pentru agenția de turism din Severin care a păcălit mai multe persoane

O agenție de turism din Severin a intrat în vizorul autorităților, în luna noiembrie, 2019 după ce mai mulți mehedințeni au fost păcăliți. Prejudiciul era estimat la aproape 7.000 de euro.

Între timp corpul de control de la ministerul Turismului a efectuat o anchetă în acest caz. Surse au declarat în exclusivitate pentru PSNews Mehedinți că în urma controlului agenției de turism i s-a retras licența de funcționare și a fost amendată cu suma de 30.000 de lei.

Oameni care au plătit pentru o vacanță într-o destinație exotică, în Dubai sau pentru petrecerea de revelion de vis s-au trezit că de fapt au plătit pentru niște contracte false, iar vacanța mult visată este compromisă.

”În luna iulie 2019, aceasta, în calitate de administrator al unei agenții de turism, a indus în eroare 4 persoane, prin semnarea unor contracte de furnizare servicii turistice, oferindu-le acestora mai multe documente falsificate, producând un prejudiciu de 6.950 euro”, precizează Andreea Rădoi, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.