Skip to content
Focus

EXCLUSIV: PS NEWS Mehedinți va face DEZVĂLUIRI cu privire la afacerile mafiei mehedințene

Scandalul de la Caracal a scos la suprafață, în mod violent, o realitate urâtă a unei societăți care nu poate gestiona cum trebuie situațiile de criză. Ne-a arătat că deciziile luate, în spatele unor uși închise, cu persoane reprobabile sunt o sursă de slăbire a statului, a democrației. Un atac, indirect, asupra cetățenilor cinstiți.

Pentru a preîntâmpina agravarea acestor fenomene, care pot pune în pericol siguranța cetățenilor, PS NEWS Mehedinți anunță că începând cu luna septembrie va publica o serie de dosare, de investigații, care vor cuprinde dezvăluiri despre afacerile mafiei mehedințene.

Scopul nostru nu este să ne transformăm în justițiari, pentru că misiunea presei nu este să facă dreptate, ci să prezinte realitatea, așa cum este. Și poate, în urma acestor dezvăluiri, cei responsabili se vor sesiza și vor începe reformele, pe care cu toți ni le dorim, pentru a trăi într-o societate care să ne permită să ne simțim în siguranță. Toți cei care au informații relevante ne pot scrie pe adresa redacției: [email protected]

1 comentariu la “EXCLUSIV: PS NEWS Mehedinți va face DEZVĂLUIRI cu privire la afacerile mafiei mehedințene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.