Skip to content
Administrație locală Recent

EXCLUSIVITATE: Screciu pierde alegerile la primăria SEVERIN! Pe cine vor primar severinenii

Severinenii nu îl mai vor primar pe Marius Screciu, se arată într-un sondaj realizat de Agenția de Rating Politic, la comanda PNL, pe care PSNews Mehedinți îl va publica în EXCLUSIVITATE. Viceprimarul PNL Daniel Cîrjan este favoritul severinenilor pentru a fi viitorul primar.

Liberalii au testat două variante pentru primăria Severinului. Marius Screciu va pierde competiția dacă în cursa pentru primăria Severinului intră și Constantin Gherghe.

Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri Daniel Cîrjan (PNL) ar fi votat de 34,5% dintre severineni, Marius Screciu (PSD) de 29,5%, Constantin Gherghe (PRO România) de 24%, Ionuț Sibinescu (ALDE) de 6%, Constantin Stuparu (USR – PLUS) de 3,5%, iar Răzvan Roșca (PMP) de 2%.

În ”scenariul” în care Constantin Gherghe nu este testat, Marius Screciu (PSD) ar fi votat de 41,5% dintre severineni, Daniel Cîrjan (PNL) de 38,5%, Ionuț Sibinescu (ALDE) 8%, Cornel Stroescu (PRO România) de 5%, Constantin Stuparu (USR – PLUS) de 4% și Răzvan Roșca (PMP) de 3%.

Se pare că severinenii nu mai au încredere în primarul Marius Screciu și nu îl mai vor la conducerea administrației locale a orașului Drobeta Turnu Severin. Reamintim că la alegerile locale din 2016 Constantin Gherghe l-a susținut pe Marius Screciu, candidatul alianței PSD&UNPR la primăria Drobeta Turnu Severin, dar cu toate acestea actualul primar nu și-a consolidat poziția, pentru că Gherghe, dacă intră în cursă, ia din voturile lui Screciu.

3 comentarii la “EXCLUSIVITATE: Screciu pierde alegerile la primăria SEVERIN! Pe cine vor primar severinenii

  1. Marius nu va pierde alegerile locale,pentru ca a făcut și va face în continuare ceva pentru Severin.In ceea ce privește Daniel Carjan nu pot să spun că este un mare mincinos si paralel privitor la doleanțele cetățenilor .

    1. Eu va rog totuși sa căutați mincinoșii la PSD și la reprezentanții PSD care au câștigat alegerile cu minciuni gogonate și acum nu știi cum sa mai minta populația ca nu le pot pune in practica.
      Avem primar PSD, președinte de Consiliu Județean PSD, avem guvern și parlament al PSD. Ca ii oprește sa facă treaba? Va spun eu : nimic nu ii oprește. Nu fac treaba pentru ca nu se pricep!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.