Skip to content
Recent

EXCLUSIV: Câte semnături a strâns PSD Mehedinți pentru candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidențiale!

Premierul Viorica Dăncilă și-a depus joi, 19 septembrie, candidatura pentru alegerile prezidențiale. A fost prezentă la BEC însoțită de mai mulți social democrați, unde au înregistrat peste 1.400.000 de semnături. Printre aceștia s-a numărat și deputata PSD de Mehedinți Alina Teiș.

Semnăturile au fost strânse în toate județele țării. Social democrații mehedințeni au strâns, la nivelul județului, 35.000 de semnături, dintre care 14.000 în Drobeta Turnu Severin.

Mulțumesc celor peste 1,400,000 de români care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția României! Mă bucur să am alături atâția oameni, atâția români care cred, ca și mine, ca și noi, cei din PSD, că România merită mai mult de la președintele ei. Avem acum șansa unui președinte care să lupte pentru români, care să îi asculte și să îi sprijine, care înțelege cât de importante sunt consensul și colaborarea între instituții pentru stabilitatea țării și care știe că prioritare sunt continuarea creșterii pensiilor și salariilor, continuarea măsurilor de sprijin pentru întreprinderile mici și mijlocii, pentru antreprenori. Românii merită și au nevoie de un președinte care pune interesul țării înaintea propriului interes, nu un spectator la Cotroceni, nu un președinte candidat care încalcă legile fundamentale și care nu își înțelege misiunea nici după 5 ani de mandat. Noi, cei din PSD, am fost întotdeauna aici pentru oameni. Noi nu luptăm împotriva cuiva, ci luptăm pentru fiecare român”, a declarat Viorica Dăncilă la ieșirea de la BEC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.