Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

Explozie de butelie, urmată de incendiu în Severin

UPDATE 13,15

În urma exploziei, structura de rezistență a blocului nu a fost afectată, însă din cauza spargerii geamurilor de la bucătărie, șapte autoturisme au fost afectate.

UPDATE 13,15

În urma exploziei, structura de rezistență a blocului nu a fost afectată, însă din cauza spargerii geamurilor de la bucătărie, șapte autoturisme au fost afectate.

UPDATE 13,00

Incendiul izbucnit în urma exploziei a fost stins de către un pompier, slt. Lucian Drăghici, care se afla în timpul liber. Acesta împreună cu un prieten, Blidaru Marian Ilie, au observat că la etajul trei al blocului a fost spart geamul de la bucătărie ca urmare a unei explozii. Au sunat de urgență la 112 și au urcat în apartament, unde au întrerupt curentul electric, au scos victima din focar și au acționat prompt cu trei stingătoare pentru stingerea incendiului ce se manifesta la o butelie și o debara, împiedicând în felul acesta extinderea focului la întregul apartament.

Știrea inițială

O butelie a explodat duminică aproape de orele prânzului într-un bloc de locuințe din municipiul Drobeta Turnu Severin. Proprietarea, o femeie în vârstă de 34 de ani, a suferit arsuri grave la față și a fost internată la spitalul din Severin.

Detașamentul de Pompieri Drobeta a intervenit duminică, în jurul  orei 11,30, la o explozie de butelie, urmată de un incendiu într-un apartament de pe Bulevardul Splai Mihai Viteazul, la Blocul M1.

În urma exploziei s-a produs un incendiu în bucătăria apartamentului, iar proprietara, o femeie de 34 de ani,a  suferit arsuri la față și la mâni. I s-au acordat primele îngrijiri medicale de către un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți, după care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin.

Victima a fost conștientă, cooperantă și a fost transportată în stare stabilă la spital.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp de pompieri, care acum cercetează cauzele producerii exploziei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.