Skip to content
Focus Recent

EXPLOZIV! INCENDIAR! Înregistrări video și informații inedite despre candidații la alegerile locale

EXPLOZIV! INCENDIAR! cuvinte puternice pe care nu le folosim foarte des, dar suntem nevoiți să facem asta pentru a atrage atenția asupra unor aspecte de campanie electorală mai puțin frumoase. De câteva zile au început să sosească pe emailul redacției tot felul de întregistrări video și informații inedite despre mai mulți candidați la alegerile de duminică. Nici candidatura la președinția Consiliului Județean nu a rămas neobservată. Miza este mare, iar ”frica” unora de a pierde scaunul îi face să recurgă la gesturi discutabile și necugetate.

Unii dintre acești candidați sunt cunoscuți de mehedințeni, iar în spațiul public pozează ca adevărați integri, fără de pată. Însă ceea ce am primit și ne-a fost dat să vedem arată exact contrariul. Pentru cunoscători am putea să spunem că este un fel de volumul doi al dezvăluirilor făcute de fostul deputat Cristian Rizea, doar că varianta pe Mehedinți.

Auzim că se dau telefoane secrete în care se flutură pe la nasul unor candidați ”șantaj”, doar că asta are miros de dosar penal și dacă se dovedește există și riscul ca cel vinovat să facă închisoare. Ca să  nu mai vorbim de tentativa recentă de incendiere. De parcă am fi în Vestul Sălbatic și vorba unora zici că unii primari ar face orice, numai să rămână acolo pe scaun, lipiți la primărie.

Acestora dorim să le reamintim că suntem o țară democratică, iar cetățenii, prin votul lor, decid cine stă pe acel scaun la primărie. Asta este valabil și pentru președinția CJ Mehedinți. Oamenii sunt cei care vor decide, nu un ”vremelnic” care a făcut ce a vrut cât a fost președinte, numai ce trebuia nu.

Cât despre înregistrările și documentele EXPLOZIVE și INCENDIARE dorim să anunțăm că dorim să ”păstrăm igiena” pe acest site. Însă, dacă se vor dovedi că aceste informații sunt adevărate nu vom ezita să le facem publice.

Ne facem ”datoria” să facem următorul apel: CAMPANIA ELECTORALĂ se face cu idei, cu argumente! Nu cu înregistrări sau alte ”dovezi” incendiare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.