Skip to content
Focus Recent Spot

Familia tradițională pune în corzi PNL-ul cu electoratul ”modern”

Definirea căsătoriei în Constituție a stârnit din nou maximă agitație în societatea românească. E ca și cum uneori am fi într-o cușcă de hamsteri și cum ni se aruncă ceva…alergăm pe rotiță acolo, până obosim și cădem lați. Ca într-o vorbă veche… s-a ajuns să nu se mai înțeleagă om cu om.

Definirea familiei tradiționale, în urma unei inițiative cetățenești care a adunat un număr mare de semnături, a ajuns în Parlament. Intriga s-a desfășurat pe mai multe etape, iar nervii au avut timp să se ”coacă”, iar acum pare că suntem aproape în punctul de explozie. Votul de ieri (marți 11 septembrie n.red.) din Senat a pus societatea românească, o parte a acesteia, pe jar. Majoritatea a decis PENTRU. Cine sunt cei care s-au abținut sau au votat împotrivă? O serie de senatori din PNL și USR.

Furia majorității românilor ”ONLINE” s-a revărsat la adresa celor din PNL. Votul pe chestiunea familiei pare să nu se pupe cu doctrina. E ca la jocul ala cu cine bate…piatra, hârtia sau foarfeca. Drept urmare întrebarea care ar trebui pusă acum…Ce ar trebui să primeze: doctrina sau setul de valori pe care le are ca om, care printre altele este și politician?

Răspunsul va fi variat, depinde de cine va fi întrebat. Însă, cu siguranță unii dintre liberali vor trebui să fie mai atenți cu ceea ce le iese pe gură, mai ales dacă au funcții înalte de reprezentare. Pentru a nu uita totuși că fac parte dintr-un partid care se laudă cu apărarea drepturilor și libertăților.

Iar discursuri de genul…”Avalanșa de informații oferite de era digitală face ca tradițiile să fie uitate, modificate sau chiar abandonate”…rostit de la tribuna Parlamentului ne arată că numele de liberal nu reflectă, de multe ori, și comportamentul.

Moderația nu strică nimănui, însă familia pare să îi fi pus pe liberali în contrasens cu o parte a votanților ”tradiționali”. Cel puțin votanții ”ONLINE” s-au grăbit să îi declare anticipat decesul, pe motiv că Familia DEZBINĂ Politica. Vom vedea, dacă se va ajunge la referendum care este părerea românilor, a celor mulți, nu doar a unora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.