Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Faza județeană a Olimpiadiei la disciplina religie are loc sâmbătă

Faza judeţeană a Olimpiadei de Religie, Cult Ortodox va avea loc sâmbătă, 23 martie, anunță Episcopia Severinului și Strehaiei.

Sâmbătă, 23 martie, la primele ore ale dimineţii, elevi şcolilor din municipiul Drobeta Turnu Severin și din judeţul Mehedinţi îşi vor îndrepta paşii către Liceul de Artă „I. Şt. Paulian”, unitate de învăţământ care va găzdui competiţia şcolară.

La faza judeţeană a Olimpiadei de Religie de anul acesta s-au calificat peste 160 de elevi din învățământul preuniversitar.

Toţi elevii care se remarcă la concursurile școlare religioase vor fi premiați de către Episcopia Severinului și Strehaiei.

“Ca în fiecare an, participarea este destul de numeroasă la această disciplină, elevii apreciind materia ca fiind de bază în formarea și educarea lor. Promotor al culturii și educației creștine pe meleaguri mehedințene, chiriarhul locului, Preasfințitul Părinte Episcop Nicodim, le acordă în fiecare an olimpicilor și profesorilor îndrumători, în semn de prețuire, diplome, icoane, cărți și CD-uri cu conținut religios”, spun reprezentanții Episcopiei Severinului și Strehaiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.