Skip to content
Recent

Fierbere mare în PNL. Ben-Oni Ardelean, detalii dure despre execuția lui Zamfir EXCLUSIV

În ultima perioadă, PNL a fost marcat de o serie de tensiuni existente între liderul partidului, Ludovic Orban, și senatorul Daniel Zamfir, care au dus chiar la înlocuirea celu din urmă din funcția de președinte al Comisiei Economice din Senatul României.

CITIȚI ȘI Șoc în PNL: Daniel Zamfir, ÎNLĂTURAT de la șefia Comisiei economice

În acest context, liberalul Ben-Oni Ardelean, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a fost contactat, marți, de redacția de știri PSnews.ro, pentru a afla și poziția acestuia referitoare la ruptura care pare să ia amploare în interiorul celui mai mare partid de opoziție din România.

”Ceea ce cred eu, referitor la discuția aceasta, este că se va ajunge la o negociere pe părțile care sunt în dispută. Nu văd, din punctul meu deveder, un blocaj pe anumite chestiuni care ar ține de ideologia partidului sau de abordări politice. Vorbim de niște proiecte de lege care înțeleg că au fost propuse și înaintate în Parlament, ulterior unii s-au poziționat, și nu vorbim aici doar de președintele aprtidului ci și de alți lideri din PNL, care s-au poziționat împotriva susținerii acestor proiecte, alții s-au poziționat pentru susținere. În acest context, cred că va trebui să dicutăm cu proiectele de legi pe masă și să vedem în ce măsură partidul și le asumă sau nu și le asumă, și în ce măsură acestea pot să meargă mai departe susținute doar de către unii parlamentari din PNL”, a declarat liberalul Ben-Oni Ardelean.

Mai mult, liberalul a susținut că este nevoie de o discuție ”pe masă” cu liderii partidului, pentru a vedea în ce formă sunt sau nu susținute proiectele senatorului Zamfir.

”Sunt mai multe proiecte de lege, nu vorbim de o singură chestiune punctuală. Eu cred că toate chestiunile trebuie discutate pe masă cu liderii partidului, într-o formulă în care să vedem dacă aceste proiecte de lege sunt susținute de către partid sau sunt proiecte de lege susținute de către membri ai PNL dar nu de către partid”, a mai adăugata acesta.

Citiți și Fierbere mare în PNL. Ben-Oni Ardelean, detalii dure despre execuția lui Zamfir EXCUSIV

Nu în ultimul rând, chestionat dacă s-au purtat discuții pe acțiunile care stârnesc controverse între liderul PNL și senatorul Daniel Zamfir, Ben-Oni Ardelean a precizat că:

”Până în momentul acesta au fost doar discuții dispersate în timp, ceea ce spunea domnul Zamfir, cu mult timp în urmă, și ulterior a fost o  scurtă abordare a dânsului într-un Birou Politic Național acum două săptămâni, dar nu era pe ordinea de zi iar domnul președinte Ludovic Orban a spus: <<Nu este acest capitol pe ordinea de zi, îl discutăm altă dată>>”, a conchis Ben-Oni Ardelean.

 

1 comentariu la “Fierbere mare în PNL. Ben-Oni Ardelean, detalii dure despre execuția lui Zamfir EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.