Skip to content
Ediția de astăzi

Fifor se laudă cu ”sutele de promisiuni îndeplinite de PSD” și avertizează: Dacă trece moțiunea, vine austeritatea!

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susține, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că le-a cerut partidelor din opoziție să respecte măcar 5 din ”sutele de promisiuni îndeplinite de PSD”.

Social-democratul mai spune că opoziția nici nu a vrut să audă de așa ceva, subliniind că, dacă moțiunea de cenzură va trece, se va termina cu creșteriile salariile, urmând să ne pregătim pentru austeritate, potrivit PSNews.ro

”Din sutele de promisiuni îndeplinite de PSD în cei 3 ani de guvernare (le puteți vedea pe www.guvernarepsd.ro), le-am cerut partidelor din opoziție să semneze un Pact care sa garanteze că vor menține măcar 5 dintre ele.

1. să nu înghețe pensiile.

2. Să nu înghețe salariile

3. Să nu crească taxele pentru firmele mici și mijlocii.

4. Să nu crească taxele pentru cei cu activități independente.

5. Să nu oprească Programul Start-Up Nation, prin care zeci de mii de tineri și-au început propria afacere.

Nu vor să susțină nici măcar una dintre ele! Știm, deci, ce se va întâmpla dacă trece moțiunea de cenzură și vin ei la guvernare: gata cu creșterile de pensii și salarii, gata cu taxele mici, gata cu finanțarea unor noi afaceri. Vine austeritatea!”, a scris Mihai Fifor.

Secretarul general al PSD a adăugat că, de asemenea, opoziția va închide PNDL și se va reveni la votul primarilor în două tururi de scrutin. Pe de altă parte, însă, Fifor se arată încrezător că moțiunea va fi respinsă în Parlament.

”Eu zic că moțiunea nu va trece! Dar e important ce veți face în noiembrie cu votul vostru. Folosiți-l ca să nu vă taie pensiile și salariile! Folosiți-l ca să nu vă crească taxele! Folosiți-l ca să opriți tăvălugul austerității!”, a completat Mihai Fifor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.