Skip to content
Ediția de astăzi

Florin Cîțu: Există o singură soluție de a ieși din criză: INVESTIȚII!

Alocarea masivă a resurselor bugetare spre investiţii, nu spre cheltuieli neproductive, garantează o economie cu creştere mare neinflaţionistă în viitor, a scris marţi, pe Facebook, ministrul Finanţelor, Florin Cîţu.

Am promis investiţii şi asta am făcut. Există o singură soluţie de a ieşi din criză: investiţii! În acelaşi timp, alocarea masivă a resurselor bugetare spre investiţii, nu spre cheltuieli neproductive, garantează o economie cu creştere economică mare neinflaţionistă în viitor. În primele şase luni, în mijlocul celei mai mari crize economice am făcut un lucru fantastic (pentru mulţi imposibil). Am investit o sumă record. Cea mai mare sumă investită de Guvernul României în primele şase luni – 16,1 miliarde de lei. Asta înseamnă guvernare liberală„, susţine Cîţu, potrivit PSNews.ro

Ministerul Finanţelor a subliniat că „socialiştii de la PSD deţin recordul ruşinii- cele mai mici sume investite doi ani la rând (2017 şi 2018).”

Investiţiile mari reprezintă încă un argument pentru care sunt optimist raţional atunci când vorbesc de revenirea economiei„, a mai spus Cîţu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.