Skip to content
Ediția de astăzi

Florin Cîţu: În 2021, România poate avea o creştere economică peste aşteptări

Ministrul interimar al Finanţelor, Florin Cîţu, afirmă că dinamica sectorului industrial a devenit pozitivă în octombrie 2020, ceea ce este o dovada clară că în 2021 România poate avea o creştere economică peste aşteptări.

Sectorul industrie a trecut pe PLUS după 19 luni! În octombrie 2020 dinamica sectorului industrial a devenit pozitivă. Acest sector a fost aruncat în recesiune în aprilie 2019. Revenirea sectorului industrial reprezintă dovada clară că în 2021 România poate avea o creştere economică peste aşteptări. Dar pentru a garanta această creştere economică peste aşteptări în 2021 este nevoie de un program de guvernare care să stimuleze în continuare investiţiile şi un buget care să elimine risipa resurselor bugetare”, a scris Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook.

Conform datelor Institutului Naţional de Statistică, în octombrie, producţia industrială a fost mai mare faţă de luna precedentă cu 3,2%. Faţă de aceeaşi perioadă a anul trecut, producţia industrială a fost însă mai mică cu 1,3% .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.