Skip to content
Ediția de astăzi

Florin Cîțu: Mulțumesc colegilor liberali care au votat până acum moțiunile, indiferent de opțiunea lor

Florin Cîțu – candidat la șefia PNL le-a mulțumim colegilor liberali care au votat până acum moțiunile, indiferent de opțiunea lor!
Mulțumesc în mod deosebit colegilor care au arătat încă o dată susținerea pentru#echipacastigatoare și au dat, zilele acestea, un vot de susținere pentru moțiunea România Liberală! Mulțumesc, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Satu Mare, Sălaj, Cluj, Suceava, Covasna, Botoșani, Vaslui și Sector 2, că ați votat doar moțiunea echipei câștigătoare! Mulțumesc, Alba și Iași, pentru votul vostru asupra ambelor moțiuni! Din 25 septembrie, noi, toți liberalii, construim#RomaniaLiberala”, a fost mesajul lui Florin Cîțu.
Și președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu a anunțat că moțiunea candidatului Florin Cîțu a fost votată cu majoritate de voturi de liberalii mehedințeni.
Moțiunea candidatului Florin Cîțu „România Liberală” și moțiunea candidatului Ludovic Orban “PNL – Forța Dreptei” au fost astăzi prezentate și votate în cadrul ședinței Consiliului Director Județean – PNL Mehedinți. Votul colegilor liberali mehedințeni a fost: 79 pentru ”România Liberală” și 5 pentru ”PNL – Forța Dreptei”. I-am avut invitați pe colegii parlamentari Gigel Știrbu și Viorel Badea. Mesajul meu a fost unul de unitate. Avem nevoie de implicarea tuturor colegilor liberali și după data de 25 septembrie și nu pot fi de acord ca în prezent să fim nesăbuiți, săpând șanturi adânci între cele două echipe, peste care să nu mai putem ridica punți. Cred că românii și mehedințenii trebuie să vadă că liberalismul este cea mai bună soluție pentru o viață mai bună”, transmis Virgil Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.