Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Florin Roman și-a dat demisia din funcția de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării

Liberalul Florin Roman a anunțat miercuri, 15 decembrie, că și-a dat demisia din funcția de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării.
Am înaintat azi demisia din funcția de ministru, mulțumind premierului și echipei guvernamentale. Când albul devine negru, când orice vorbă îți este răstălmăcită, când îți asumi erori materiale, dar se ajunge la linșaj din prima zi de mandat, este prea mult. Nu vreau ca acest scandal să afecteze activitatea Executivului. Cu cel care a coordonat tema și atacul, dl Dacian Cioloș ne vedem în instanță. Mi-a lipit eticheta de plagiator fără ca o instanța sau comisie să dea un verdict. În rest, celor care au pus ochii pe cele 2 miliarde de euro pentru “conectarea” în regim de monopol la digitalizare, vă spun un singur lucru: Ați învins! Nu ați reușit să mă acuzați de fapte penale, dar ați dus la demisia unui ministru pe neglijențe din CV. Plec din funcția de ministru cu fruntea sus! Așa să îmi ajute Dumnezeu”, a transmis Florin Roman.
Demisia ministrului vine ca urmare a acuzațiilor de plagiat și că și-a trecut în CV o licență la Universitatea Babes Bolyai, deși nu a urmat cursurile universității respective. Totodată, potrivit surselor citate, premierul Ciucă i-ar fi cerut să-și dea demisia, iar dacă n-o va face i-a spus că va fi remaniat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.