Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Forţe impresionante îl caută pe elevul militar din Șovarna dispărut în apele Mării Negre

Tragedie în familia unor mehedințeni din Șovarna. Fiul lor în vârstă de 16 ani, elev al Colegiului militar Tudor Vladimirescu din Craiova, a murit înecat la mare.

Iosif Corneliu Mitroi, elev al Colegiului militar Tudor Vladimirescu din Craiova, a dispărut marţi după amiază de pe plaja din Mamaia, după ce a intrat în apă. Adolescentul, care este din satul Șovarna din Mehedinţi, se afla în Constanţa la Școala de vară a Ministerului Apărării Naționale. Era în timpul liber, alături de colegii săi și profesorul însoțitor.

Marţi seara corpul lui a fost detectat de sonar pe fundul mării, la aproximativ 250 de metri de mal, aproape de locul unde s-a înecat, dar din cauza curenților puternici, scafandrii au întrerupt căutările.

Miercuri dimineață, când s-au reluat căutările, nu s-a mai putut folosi sonarul, din cauza mării foarte agitate. Pe lângă cei 24 de scafandri de la ISU Constanţa au venit în ajutor scafandrii MApN, dar şi salvamarii, a spus mr. Marian Ciulei, şeful Centrului de Antrenament al Scafandrilor de Intervenţie din cadrul ISU. Intervine si ambarcaţiunea TARGA din punctul de salvare din mediul acvatic Portul Tomis, de la ISU, care caută trupul elevului pe zona de larg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.