Skip to content
Administrație locală Recent

Fostul prefect Drăghiea, limbaj injurios: ”Măi nenorocitu dracului…Tu și handicapații tăi”

Fostul prefect al județului Mehedinți Nicolae Drăghiea, cel care vrea să ocupe funcția de președinte al Consiliului Județean, fiind candidat al Pro România, folosește un limbaj injurios, plin de ură, în comunicarea publică.

Deranjat fiind de vizita premierului Ludovic Orban în județul Mehedinți, Drăghiea a lăsat un comentariu plin de cuvinte urâte la o fotografie care a fost postată pe pagina de Facebook a Instituției Prefecturii Mehedinți.

Ce caută un prefect al județului Mehedinți în această acțiune? Nu îi omorâți cu paru? Măi nenorocitu dracului, ești în stare să vorbești despre județul nostru? Tu și handicapații tăi? Județul Mehedinți vă aruncă la gunoi”

Oare cum am putea cataloga aceste cuvinte ale celui care se dorește a fi președinte de Consiliu Județean despre care, partidul îl laudă ca fiind o persoană cu respect pentru oameni?!?

Având toate atuurile necesare pentru a fi #VIITORUL_PREȘEDINTE_AL_CONSILIULUI_
#JUDEȚEAN_MEHEDINȚI, cu multă experiență, în inovare și calitate a serviciilor publice, cu credință în Dumnezeu și respect pentru oameni, cu suflet și bun simț, patriot autentic, dedicat și hotărât, cu dorința de a face lucruri și mai bune, de a armoniza județul Mehedinți, domnul #NICOLAE_DRĂGHIEA, împreună cu echipa PRO ROMÂNIA MEHEDINȚI și nu numai, merg pe Drumul care unește Mehedințiul! Județul Mehedinți are nevoie de un astfel de OM”, se arată într-o descriere postată pe pagina candidatului.

Unde este respectul arătat de Drăghiea când scrie cuvinte precum ”nenorocitu dracului…. Tu și handicapații tăi”?!?

Mehedinținii au ocazia să judece acest ”personaj” ipocrit și plin de ură.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.