Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Fostul primar al Severinului, Constantin Gherghe, s-a înscris în PNL

 

Fostul primar al Severinului, Constantin Gherghe, s-a înscris în PNL Mehedinți. Gestul nu a surprins lumea politică locală, dat fiind faptul că recent a declarat că îl susține pe actualul președinte Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni.

Anunțul a fost făcut sâmbătă, 5 octombrie, de către președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PNL Mehedinți din Drobeta Turnu Severin.

Liderul liberal a declarat că venirea lui Constantin Gherghe în rândurile PNL este „o continuare firească” dat fiind că acesta a semnat pe listele cu semnături necesare depunerii candidaturii lui Klaus Iohannis.

Cât privește Constantin Gherghe, acesta a spus că „Mă bucur că mă întorc în sediul PNL pentru că de aici s-au pornit lucruri frumoase pentru comunitatea noastră” și că obiectivul major în perioada următoare în cadrul echipei din care face acum parte este susținerea lui Klaus Iohannis pentru un al al doilea mandat:

„Eu am un principiu mai puține vorbe și mai multe fapte. Obiectivul nostru major și imediat este susținerea domnului președinte pentru al doilea mandat la Cotroceni”.

Atât, deputatul Virgil Popescu cât și Constantin Gherghe au spus din capul locului că nu vor vorbi în această conferință de presă despre candidatura fostului edil la o primărie din Mehedinți. În spațiul public s-a vorbit în ultima vreme despre o posibilă candidatură a acestuia la Primăria Orșova.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.