Skip to content
Recent Spot

Fostul șef ANAF, despre Dacian Cioloș: Impostor de catifea și personaj inconsistent!

Liderul PLUS Dacian Cioloș este dur atacat de fostul șef ANAF Gelu Diaconu pe care îl numește ”impostor de catifea și un personaj inconstistent”.

Impostorul de catifea. Negarea răului mai mic este apanajul poeților și al unora dintre filosofi. În politică și în cabina de vot, principiile inflexibile sunt doar o poveste. Un vis al romanticilor incurabili. Democrația nu poate servi niciodată interesele și preferințele tuturor. Însă poate minimiza răul. De aceea, orice societate democratică trăiește sub auspiciile blestemului dat de alegerea răului mai mic. Plecând de la aceste idei, rămâne totuși un mister: cum reușesc o parte dintre votanți să-și anuleze complet spiritul critic și să investească cu aura de „salvator al națiunii” un personaj atât de inconsistent precum Dacian Cioloș? N-aș ezita și nu voi ezita nicio secunda să-l votez atunci când aș avea de ales între figura lui blajină, moderată și plină de bune intenții și orice receptacul al hidrei PSD. De aici până la a înțelege laurii atârnați de slalomul profesional, ideologic și caracteriologic al acestui personaj este, însă, un drum mult prea lung”, scrie Gelu Diaconu pe pagina lui de Facebook.

Fostul șef ANAF mai spune că guvernarea lui Cioloș, una foarte slabă, PSD și Dragnea au reușit să obțină în alegeri peste 45%.

Ce altceva te poate face să uiți că dl Ciolos nu s-a implicat în bătălia electorală anti-Dragnea fie de partea PNL, fie de partea USR? Că a negociat cu sânge rece, fără nicio jenă de ordin moral, listele la europarlamentare cu USR, cerând o „paritate de unu la unu”, când intențiile de vot sunt net în favoarea USR? Un partid (USR) care stă pe baricade de doi ani de zile, care se bate zilnic în consilii județene, în primării și în Parlament cu hidra psd-istă! Ce altceva te poate orbi în fața faptului că singurul candidat la președintia PLUS a fost doar dl Dacian Cioloș? Ales cu aproape 100%!!! Ca statutul partidului este unul autocrat 100% (chiar vă rog să citiți cum toți membri Biroului Național sunt aleși DOAR cu girul lui Cioloș și….ce atribuții are acest BN). Despre platitudinile enunțate în intervențiile cioloșiene din mass-media, mai ales când îl vezi în contrapartidă cu un politician din ce în ce mai consistent precum Dan Barna…deja nu mai rămân multe lucruri de spus. Doar eterna întrebare: când ai rude și cunoștințe în sistemul de stat (al serviciilor); când te fofilezi de tânăr pe lângă Funar, apoi PNL și președintele Băsescu pentru a obține numiri politice; când pactizezi cu Dragnea în numirile de miniștri și cedarea controlului efectiv al Guvernului (ascuns în spatele nobilei misiune de „a salva țara”); când refuzi să te implici la alegeri în lupta contra lui Dragnea; când ceri de la USR ce nu meriți; cum reușești tu, Dacian Cioloș, să fii considerat de unii români un om nou în politică, plin de principii și valori? Doar fiind un impostor! De catifea, din fericire!”, mai comentează Gelu Diaconu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.