Skip to content
Recent Social

Gala de Excelență „ Copiii – Viitorul Severinului” se organizează pe 9 mai la Palatul Costescu

Tinerii merituoși care au obținut rezultate deosebite pe parcursul anului școlar 2017-2018 vor fi premiați în cadrul Galei de Excelență „ Copiii – Viitorul Severinului”.

Prima ediție a galei se va organiza joi, 9 mai, de la ora 17.00, la Palatul Culturii Teodor Costescu.

Când am inițat acest proiect alături de consilierii locali liberali, am avut în vedere recompensarea și promovarea de către comunitate a tinerilor valoroși care obțin rezultate deosebite atât la învățătură, cât și în diferite domenii precum sportul, cultura, etc. Pentru mine toți cei peste 200 de tineri care s-au înscris în acest proiect sunt câștigători și merită tot respectul nostru. Dosarele au fost evaluate și punctate de către o comisie formată din specialiști din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Mehedinți și le mulțumesc pe această cale pentru sprijinul acordat. Astfel, avem 44 de câștigători la Secțiunile elevi de liceu, elevi de gimanziu și elevi din ciclul primar. La această primă ediție a Galei de excelență nu au fost dosare depuse pentru Secțiunea Prichindei, adică copii de la grădiniță”, a declarat viceprimarul Daniel Cîrjan pentru PSNews Mehedinți.

Premiile vor consta în diplome de excelență și tablete performante de care acești tineri minunați să se poată folosi pentru a-și dezvolta abilitățile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.