Skip to content
Recent

Gardian de închisoare, acuzat că și-a încătușat bunicul și l-a băgat în portbagaj

Un gardian de închisoare este acuzat că și-a încătușat bunicul, apoi l-a băgat în portbagaj. Vedeți mai jos unde s-ar fi petrecut acest caz.

Un gardian al Penitenciarului Poarta Albă este cercetat de către poliţişti fiind acuzat că şi-a agresat şi încătuşat bunicul, iar apoi că l-a pus în portbagajul maşinii. Gardianul fusese trimis acasă de şefi din cauza comportamentului inadecvat, relatează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, vineri, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Rurală Crucea au identificat un bărbat în vârstă de 28 de ani, pe DN 2 A, care era suspectat că şi-ar fi agresat bunicul şi apoi l-ar fi pus în portbagajul autoturismului. Rudele bătrânului i-au sesizat pe oamenii legii, spunând că tânărul a venit la locuinţa bunicului său, l-a lovit, l-a încătuşat, apoi l-a pus în portbagaj şi a plecat cu maşina.

Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe şofer între localităţile Crucea şi Stupina, iar când au deschis portbagajul autoturismului l-au găsit acolo pe bătrân. Conducătorul auto nu a fost cooperant, fiind dus la spital pentru prelevare de probe biologice, anchetatorii urmând să stabilească astfel dacă el se afla sub influenţa substanţelor interzise.

La unitatea medicală a fost dus şi bătrânul, dar nu a rămas internat. Gardianul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare, lovire şi alte violenţe şi lipsire de libertate.

Reprezentanţii Penitenciarului Poarta Albă au confirmat că tânărul respectiv era gardian acolo, adăugând că acesta a venit vineri la lucru, dar, având un comportament inadecvat, a fost trimis acasă de şeful său. O comisie din penitenciar urmează să cerceteze aspectele legate de purtarea gardianului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.