Skip to content
Focus Recent

Guvernarea în vremea PSD-ului! Miniștri fără număr și…fără competențe?!?

Guvernele PSD s-au schimbat des, am avut 3 Guverne în decurs de 2 ani de la alegerile parlamentare. Și între timp au fost realizate și foarte multe remanieri. Luni, 19 noiembrie, liderii PSD au decis în ședință să schimbe niște miniștri. Unii au fost acceptați de președintele Klaus Iohannis, însă alții NU. Respectiv Ilan Laufer și Lia Olguța Vasilescu.

Și imediat după asta a început delirul. Ilan Laufer a susținut o declarație de presă prin care l-a acuzat pe Klaus Iohannis că nu l-a acceptat pe motiv…că este evreu.

Consider că refuzul lui Klaus Iohannis de a mă numi pe mine în funcţia de ministru este o nouă dovadă de antisemitism. A iniţiat acţiuni de urmărire penală pentru Viorica Dăncilă după vizita acesteia în Israel. Am informaţii că ar trebui să mă aştept şi eu la acelaşi lucru. A blocat şedinţa comună de guvern Romnânia-Israel. Domnul Iohannis i-a promis lui Angela Merkel că va face tot posibilul să blocheze mutarea ambasadei Israelului la Ierusalim. Recunosc că în ultima perioadă am încercat să contribui la o bună relaţie între Tel Aviv şi România, ceea ce l-a deranjat foarte mult pe Klaus Iohannis şi trebuie să plătesc pentru acest lucru”, a declarat acesta.

Între timp, cei din PSD trebuie să retrimită propunerile pentru ministerul Transporturilor și al Dezvoltării. Este vehiculată următoarea variantă: Mircea Drăghici la Transporturi și Lia Olguța Vasilescu la Dezvoltare. Miercuri, de la ora 17.00, liderii PSD se reunesc într-o nouă ședință CEX pentru a decide care sunt următoarele acțiuni politice și…guvernamentale.

Rămâne de văzut….însă ce repercursiuni vor avea toate aceste declarații exagerate, acțiuni politicianiste exagerate și luptele interne din PSD asupra României, a imaginii românilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.