Skip to content
Recent

Guvernul împarte bani înainte de moțiune! ”Baronul” PSD Mehedinți – uitat! Doar 4 primării primesc bani!

Foto: Inquam

469 de proiecte au fost aprobate pentru finanțare din Fondul de Dezvoltare și Investiții. Majoritatea banilor se vor duce la primăriile PSD din țară. Fix acum înainte de moțiune. Din cele 469 de proiecte doar 4 au fost aprobate pentru Mehedinți.

  • Gogoșu Mehedinţi Modernizare drumuri sătești în localitatea Balta Verde 26.562.203 lei
  • Livezile Mehedinți Modernizare drum comunal DC90A 1.166.443 lei
  • Bâcleș Mehedinți Sistem de alimentare cu apă în satele Giura și Bâcleș și realizare branșamente în comuna Bâcleș 8.790.015 lei
  • Butoiești Mehedinți Modernizare ulițe 21.715.028 lei

Deși, alți președinți de Consilii Județene de la PSD au primit sume mari de bani pentru investiții, nu același lucru se poate spune și despre Mehedinți. Unde, teoretic, PSD controlează aproape tot. Deci ”baronul” Aladin Georgescu nu pare să conteze nici măcar în ochii conducerii partidului la nivel central.

Care sunt ”baronii PSD” care contează? Arsene (Neamț), Zetea (Maramureș) și Prioteasa (Dolj). Din păcate, ”practica” de alocare a banilor pentru investiții, pe criterii de culoare politică, afectează dezvoltarea unitară a tuturor regiunilor țării.

Și, totodată, deși județul Mehedinți e în lista județelor sărace, nu se ține cont de asta, ci primește în continuare fonduri insuficiente pentru dezvoltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.