Skip to content
Ediția de Astăzi

Guvernul PNL a depus jurământul la Cotroceni

Guvernul PNL a depus luni seara, 4 noiembrie, jurământul la Palatul Cotroceni în prezența președintelui Klaus Iohannis și a parlamentarilor PNL.

Jur să îmi dăruiesc toată puterea și priceperea pentru propășirea spirituală și materială a poporului român. Jur să respect Constituția și legile țării, să apăr democrația, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, suveranitatea, independența, unitatea și integritatea teritorială a României! Așa să îmi ajute Dumnezeu!”, a fost mesajul transmis de premier și de fiecare ministru.

Județul Mehedinți are un ministru în noul Guvern, președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu care va conduce ministerul Economiei.

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere. Este o mare onoare să fac parte din Guvernul PNL condus de premierul Ludovic Orban. Dar mă așteaptă și o mare responsabilitate. România este la o răscruce, iar Guvernul PNL va fi unul responsabil, care va face totul pentru români #ÎmpreunăPentruORomânieNormală”, este mesajul transmis de Virgil Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.