Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Guvernul PSD&ALDE, acuzat că îi sărăcește pe români

Deputatul PNL Pavel Popescu atrage atenția că Guvernul PSD&ALDE îi sărăceşte tot mai mult pe români, având în vedere că inflaţia a urcat la cel mai mare nivel din ultimii 5 ani.

Institutul Naţional de Statistică a anunţat că preţurile de consum în luna mai 2018 comparativ cu luna mai 2017 au crescut cu 5,4%. Preţurile cresc de la o lună la alta, fapt care ne arată că dezastrul girat de cei de la Putere este iminent. Din păcate, cetăţenii sunt cei care suportă consecinţele, muncesc mai mult ca să îşi permită să trăiască la fel”, a declarat deputatul liberal – membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci.

Românii încep să trăiască din ce în ce mai rău şi mulţi îşi fac griji pentru ziua de mâine, avertizează deputatul Pavel Popescu.

Creşterile preţurilor cauzate de inflaţie sunt la alimente de bază, pe care orice român le consumă. În loc ca cei de la guvernare să se preocupe de aceste probleme, care sunt foarte importante pentru orice familie din ţară, cei de la PSD&ALDE luptă cu himere inventate, ca să îi ţină pe cetăţeni într-o stare de panică şi teroare. Aşa nu se mai poate! Românii s-au săturat de minciunile voastre, s-au săturat ca voi să agonisiţi cât mai mult, în timp ce ei stau cu burţile goale. De aceea îmi doresc să cred că parlamentarii vor cântări bine toate aceste lucruri şi vor vota moţiunea de cenzură a PNL, ca acest Guvern dezastruos să plece acasă”, a mai declarat deputatul Pavel Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.