Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Impact violent în localitatea Stângăceaua

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier, care s-a petrecu în acest weekend pe Drumul Național 6, în localitatea Stângăceaua. În urma impactului cele două victime au fost blocate în interior, iar pompierii au acționat de urgență pentru a le extrage. Cle două persoane au fost predate, în stare de conștiență, echipajelor medicale SMURD și SAJ. 

„Un cetăţean bulgar, în timp ce conducea un microbuz pe DN 6, în localitatea Stângăceaua, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus de un bărbat de 47 de ani. În urma impactului, a rezultat rănirea celor 2 conducători auto şi a unui pasager aflat în autovehiculul condus de bărbatul de 47 de ani. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Andreea Rădoi, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi

Totodată, pompierii mehedințeni au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului prin deconectarea bornelor de la acumulatorii celor două autovehicule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.