Skip to content
Focus Recent

În plin mandat la șefia Consiliul UE, România primește o lovitură usturătoare. Virgil Popescu: Toate statele au refuzat să adopte documentul Guvernului!

Virgil Popescu, deputat PNL și vicepreședinte al Comisiei pentru industrii și servicii din Camera Deputaților, a fost invitat miercuri la ediția video ”Puterea Știrilor”.

În cadrul emisiunii, Virgil Popescu a dezvăluit că săptămâna trecută a avut loc un Consiliu informal pe energie, la care au luat parte mai mulți miniștri ai Energiei din alte țări, în cadrul căruia Guvernul României a încercat să scoată o concluzie pe securitate energetică nucleară. Însă, potrivit liberalului, toate statele au refuzat să adopte documentul României.

„Nimeni nu a spus. A fost un Consiliul informal pe energie săptămâna trecută prin Parlament, ascuns așa. Nu l-au făcut cu fast pentru că mulți ministri ai Energiei din alte țări au refuzat să vină. S-a încercat ca România să scoată la acest Consiliul informal, o concluzie pe securitate energetică nucleară. Ghiciți ce s-a întâmplat. Toate statele au refuzat să adopte documentul României, nu a spus absolut nimic Guvernul României, inclusiv statele care au ca prioritate energia nucleară. Alea care nu au prioritate puteam să le înțelegem, dar și cele care dezvoltă energia nucleară au refuzat să aprobe concluziile pe care le-a propus România. Nu au dorit să le aprobe”, a declarat Virgil Popescu.

Citește mai departe pe PSNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.