Skip to content
Focus Recent

În plin scandal în PSD, Aladin Georgescu se laudă cu autostradă

În plin scandal în PSD, când Gabriela Firea i-a cerut demisia ministrului de Interne Carmen Dan și pare că totul stă pe un butoi de pulbere, social democrații au ieșit în mediul online să se laude cu marile realizării ale Guvernelor PSD&ALDE. Nici liderul PSD Mehedinți nu putea să nu fie în ”corul lăudătorilor” și anunță că prin județul Mehedinți va trece Autostrada Sudului și că cei de la PSD se țin de cuvânt.

Județul Mehedinți va fi traversat de Autostrada Sudului, al cărui proiect este pe masa Guvernului. ”Autostrada Sudului” (550km) asigură conexiunea între București și granițele de sud cu Bulgaria (prin trecerea peste podul de la Calafat), respectiv Serbia, prin Drobeta Turnu Severin și vestul Europei, prin Lugoj, traversând zona istorică a Olteniei”, anunță Aladin Georgescu pe pagina de Facebook.

Practic, președintele PSD Mehedinți anunță că vor dezvolta infrastructura de transport, în condițiile în care ministerul Transporturilor este conduc în continuare de Lucian Șova, cel care declara în urmă cu câteva luni că  atunci ”când o să avem autostrăzi, o să avem salarii mari și multinaționalele vor pleca către alte zone fără autostrăzi, dar cu salarii mici”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.