Skip to content
Ediția de astăzi

În Severin s-au luat măsuri preventive pentru coronavirus

În contextul epidemiei cu coronavirus viceprimarul Daniel Cîrjan anunță că s-au luat măsuri preventive, având în vedere că Severinul este oraș de frontieră.

Ca urmare a solicitărilor venite din partea Ministerului Sănătății cu privire la spații destinate punerii în carantină a persoanelor care se întorc din zone afectate de infecția cu coronavirus, la nivelul municipiului vom avea pregătite 5 module de locuit obținute pe fonduri europene, situate la Centrul Operativ pentru Situații de Urgență, racordate la apă, canal, electricitate și dotate cu baie, paturi, aer condiționat. Având în vedere că suntem oraș de frontieră, riscul este mai mare și tocmai de aceea e important să fim pregătiți pentru orice”, a anunțat viceprimarul.

Directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății a avertizat duminică că țările din afara Chinei ar trebui să fie pregătite pentru accelerarea răspândirii virusului mortal coronavirus.

China a raportat 3.062 de cazuri noi de coronavirus în 24 de ore, numărul total fiind de 40.171 de cazuri. Au fost raportate și cazuri noi în Japonia, Coreea de Sud, Vietnam, Malaezia, Marea Britanie și Spania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.