Skip to content
Focus

Începe preînscrierea pentru sesiunea a doua aferente Măsurii 1 – Microgranturi

Luni 18 octombrie începe preînscrierea pentru sesiunea a doua aferente Măsurii 1 – Microgranturi.

”Invităm noii aplicanți eligibili aferenți, respectiv Întreprinderi Individuale, Întreprinderi Familiale, Profesii Liberale, dar și pe cei din restul de categorii eligibile care nu au cont, să înregistreze cu semnătură electronică, datele reprezentantului legal/împuternicit, cât și datelor IMM/PFA/ONG/CMI/II/IF/profesie liberală, date cu care se vor înscrie începând cu data de 25 octombrie 2021, ora 10.00, în cadrul sesiunii 2 aferente măsurii de Finanțare “Microgranturi”, anunță ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Aplicanții care au deja create conturi în platforma informatică de preînscriere vor putea utiliza aceste conturi în noua sesiune cu obligativitatea de a regenera, semna și reîncarca declarațiile și documentele actualizate.

Documentația măsurii publicată în Monitorul Oficial nr. 989 din data de 15.10.2021 se afla pe site-ul institutiei la adresa http://www.economie.gov.ro/anunt-privind-procedura-de-implementare-a-sesiunii-a-2-a-pentru-masura-1-microgranturi , linkul de preînscriere este activ la adresa https://granturi.imm.gov.ro , iar numărul de call center disponibil pentru suport și asistență tehnică este 0219059.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.