Skip to content
Administrație locală Spot

Începe școala! În ce localități din Mehedinți nu pot merge elevii în clasă

Comitetul pentru Situații de Urgență din Mehedinți au anunțat joi, 10 septembrie, că din cele 109 școli din județ, 79 vor merge pe scenariul verde, 28 pe scenariul galben și 2 pe scenariul roșu.

Elevii vor merge în clase, la unitățile cu scenariul verde, la cele cu galben vor merge și la școală și vor face și cursuri online. La Școala Gimnazială Grozești și cea din Isverna se fac doar cursuri online.

Criteriul epidemiologic în baza căruia unitățile/instituțiile de învățământ stabilesc unul dintre cele 3 scenarii este rata incidenței cumulate, respectiv numărul total de cazuri noi din ultimele 14 zile raportat la 1000 de locuitori.

Scenariul 1 Participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție
Scenariul 2 Participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecțieșiRevenirea parțială (prin rotație de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție
Scenariul 3 Participarea tuturor preșcolarilor și elevilor la activități / lecții online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.