Skip to content
Recent Spot

Incident tragic la Malovăţ

 

Un bărbat a decedat joi dimineaţă, iar altul a ajuns cu răni grave la spital, după ce s-au răsturnat cu o căruţă într-un ogaş de pe raza localităţii mehedinţene Malovăţ.

Pompierii de la Detaşamentul din Drobeta Turnu Severin au intervenit joi dimineaţă pentru a scoate din ogaş cele două persoane, care au căzut cu o căruţă.

Din primele cercetări se pare că atunci când coborau cu vehiculul pe un drum abrupt, calul nu a mai putut ţine căruţa din cauza vitezei şi s-au răstunat. Unul din bărbaţi a decedat, ia celălalt a fost tansportat cu politraumatisme la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin. În urma incidentului a murit şi calul.

Ambii bărbaţi sunt din localitatea Negreşti , un sat aparţinător comunei Malovăţ.

„La ora 07:26, Detașamentul de Pompieri de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie, o autospecială de transport, o ambulanță S.M.U.R.D., un ofiţer și 15 pompieri militari la un accident rutier (căruță căzută într-o prăpastie), în comuna Malovăț, pe drumul spre Negrești. În urma răsturnării atelajului în râpă (cu o adâncime de circa 15 m), au rezultat două victime, dintre care una decedată (bărbat în vârstă de circa 64 de ani), iar cealaltă cu politraumatisme (bărbat în vârstă de circa 41 de ani), fiind transportată la U.P.U. Dr. Tr. Severin de către un echipaj S.A.J.. De asemenea, în urma accidentului, a rezultat și decesul cabalinei”, se arată într-un comunicat de presă al ISU Drobeta.

Poliţia face investigaţii pentru a stabili împejurările exacte în care a survenit decesul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.