Skip to content
Recent

Ingrid Mocanu sare la gâtul unei procuroare DNA. Ce acuze grave i se aduc

Fostul vicepreședinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), Ingrid Mocanu, aduce, printr-un mesaj publicat pe o rețea de socializare, acuze grave unei procuroare a Direcției Naționale Anticorupție.

Mai precis, Mocanu se arată revoltată de acțiunile procuroarei, care și-ar fi exercitat funcția într-un mod ilegal, ”judecând pe probe secrete”, în ciuda faptului că aceasta este un om de bază și chiar ocupă o funcție de conducere, după cum informează Evz.ro. Ingrid Mocanu relatează cum procuroarea i-ar fi cerut judecătorului ICCJ care se ocupa de redeschiderea dosarului lui Paul Stănescu, vicepremier în Cabinetul Vioricăi Dăncilă, să adauge niște probe ce pot fi citite doar de judecător.

„În ciuda a tot ce se devoalează în spaţiul public, a tot ceea ce încearcă toţi cetăţenii de bună credinţă să împiedice, a neîncrederii din ce în ce mai mare în justiţie, ce credeţi că i-a trecut prin cap unei procuroare DNA, chiar ceva şefă pe acolo? Să ceară judecătorului ICCJ care judeca redeschiderea dosarului vicepremierului Paul Stănescu să depună la dosar nişte probe secrete, pe care să le citească DOAR judecătorul, nu şi împricinatul sau avocaţii săi. Adică să judece pe probe secrete… doar atât.  Aţi mai văzut atâta autism în viaţa voastră, oameni buni?” a scris Ingrid Mocanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.