Skip to content
Focus

Inițiatorul protestului #sîeu, declarații cutremurătoare: „Altfel, vom fi obligați să o luăm de la capăt”

Suceveanul Ștefan Mandachi, care a reuşit să mobilizeze mii de oameni din toată țara într-un protest fără precedent pentru construirea de autostrăzi, demontează acuzațiile că ar fi agent secret sau că ar avea în spate servicii secrete ori partide și se declară uimit să constate că „în România un act de curaj autentic este suspectat din start ca fiind o conspirație”.

Omul de afaceri mai spune că el a „rupt lanțul fricilor și cu toții trebuie să topim zalele, pentru că dacă nu vom fi uniți, vom fi condamnați să o luăm de la capăt”.

Într-o postare pe blogul său, Mandachi spune, de asemenea, că el e autorul clipului prin care a lansat campania #ȘîEu!, având studii de regie în Statele Unite.

Mai jos, postarea integrală a lui Ștefan Mandachi:

Da. Acum sunt sigur că românii vor autostrăzi. #șîeu!

Întrucât au apărut știri și tot felul de postari neadevarate si neverificate, (unele caraghioase chiar) consider că este necesar să elucidez misterul și să demontez cu argumente acuzațiile false care mă vizează pe nedrept.

Nu am niciun serviciu secret în spate, nu cunosc pe nimeni care să facă parte din Serviciile Secrete sau poate că nu cunosc eu oamenii suficient cât să aflu din ce servicii fac parte, pentru că nu mi-a păsat. Nu cunosc membrii cheie din partide politice, nu cunosc oameni din organizații secrete, nu cunosc demnitari sau politicieni de rang înalt altfel decât de la televizor.

Mă bufnește râsul când aud c-aș fi vreun spion, agent 007, James Bond. Ceea ce îmi place să cred e că toți politicienii, spionii adevărați, agenții secreți și ceilalți au admirat curajul meu și au fraternizat cu necesitatea mea de a avea autostrăzi pentru că și ei au copii, părinți și prieteni care circulă pe marginea gropii, adică pe drumuri de opt metri și două sensuri, printre tiruri și autoturisme”.

Citește mai departe pe PSNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.