Skip to content
Recent

Întâlnirea importantă între Manda și Maior. Audierea în comisia SRI, subiectul discuției

Vineri, preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, Claudiu Manda, a anunțat că urmează să poarte în decursul zilei, o discuție cu ambasadorul României în SUA, George Maior.

Mai precis, motivul este procedura de invitare a fostului director al Serviciului Român de Informaţii la audierea din dosarul ce privește alegerile prezidențiale din 2009. Cu toate acestea, Claudiu Manda a specificat că sunt mai multe aspecte – din perioada când actualul ambasador se afla la conducerea SRI – ce trebuie lămurite, informează News.ro.

„Sunt lucruri de discutat, sunt destul de multe lucruri la care s-a făcut referire în cadrul comisiei despre activitatea din perioada în care domnul Maior era directorul SRI, multe dintre ele au fost spuse deja în spaţiul public ca nişte informaţii sau prezentări ale spuselor de la comisie. Nu avem lucruri noi sau în plus, dar sunt lucruri pe care vrem să le lămurim noi, comisia, şi sunt sigur că şi domnul Maior doreşte să le lămurească”, a mai afirmat senatorul Claudiu Manda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.