Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Intervenții ale echipelor Distribuție Oltenia la persoane aflate în izolare sau carantină

Echipele operative Distribuţie Oltenia au remediat până acum peste 125 de deficienţe electrice, care afectau alimentarea cu energie electrică a unor persoane aflate în izolare/ carantinare.

Cu măsuri sporite de precauţie, electricienii Distribuţie Oltenia au intervenit şi remediat deficienţe electrice în locuri de consum cu persoane aflate în izolare/ carantinare, din peste 100 de localităţi din judeţele Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea.

În cazul locurilor de consum ale consumatorilor aflaţi în izolare sau carantină, electricienii DEO pot interveni la instalaţiile de branşament de până la puncul de delimitare (înaintea bornelor de ieşire din contor), purtând mănuşi, ochelari şi echipamente de protecţie de unică folosinţă pe tot parcursul procedurilor de remediere a deficienţei electrice.

Persoanele aflate în izolare sau carantină sau care au intrat în contact cu alte persoane cu semne de afecţiuni pulmonare, tuse, strănut, trebuie să menţioneze faptul că sunt în izolare sau în carantină sau că există suspiciuni cu privire la o potenţială expunere la COVID-19, la înregistrarea deranjamentului electric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.