Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Întrebări ”filosofice” marca Alina Teiș: Cum ai intrat în Parlament?

Deputata PSD de Mehedinți Alina Teiș se pare, că  pe lângă fotografiile photoșopate, mai are momente în care filosofează și postează texte, pe pagina de socializare, aparent fără niciun sens.

Recent, deputata a postat o fotografie cu ușa grupului PSD de la Camera Deputaților, precizând că acesta este răspunsul la întrebarea ”Cum ai intrat în Parlament?”.

Și totuși….viața merge înainte! Cu prieteni și dușmani, cu trădări și trădători….
Acesta este răspunsul unei întrebări de acum doi ani, care suna cam așa:” Cum ai intrat în Parlament?”😊

Adică cum? Ai intrat în Parlament pe ușă? Serios? Adică, printre principalele preocupări ale Alinei Teiș nu se numără ce va face pentru mehedințeni, cei care au ales-o să îi reprezinte, ci să anunțe că a intrat în Parlament pe ușa PSD. Știam, chiar știam asta.

Mă rog, a ajuns în Parlament după demisia lui Constantin Trușcă! Că altfel, nu ajungea în Parlament. Și totuși câți dintre voi vă simțiți reprezentați de Alina Teiș în Parlament? Dar, aveți grijă ce spuneți că e posibil să fiți ”trădători”.

1 comentariu la “Întrebări ”filosofice” marca Alina Teiș: Cum ai intrat în Parlament?

  1. Am inteles ca a fost singurul parlamentar mehedintean care s-a implicat in majorarea indemnizatiilor detinutilor politici , partizanilor si deportatilor ! Intai , doamna deputat a votat si pentru indemnizatii acordate copiilor acestora , dupa care i-a considerat pe copii „ERORI MATERIALE” si i-a scos din Legea 159/2019 ! Deh , principii neocomuniste !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.