Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Întrunirea Colegiului Prefectural din Mehedinți

Prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel, a convocat marți, 28 septembrie, Colegiul Prefectural. La întâlnire au participat prefectul județului, alături de reprezentanţii instituţiilor publice deconcentrate, care au prezentat rapoartele de activitate.

Astfel, Inspectoratul Teritorial de Muncă Mehedinți a prezentat un material despre integrarea securității și sănătății în muncă în sectorul de învățământ. Mai exact, ITM Mehedinți, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Mehedinți, a desfășurat acțiuni informative în școli pentru ca elevii, viitorii angajați, să cunoască riscurile unor meserii și modul cum trebuie să se protejeze la locul de muncă.

De asemenea, Direcția Județeană pentru Cultură Mehedinți a prezentat un raport detaliat privind activitățile în domeniul patrimoniului cultural național în anul 2021.
„Reprezentanții instituției au tras din nou un semnal de alarmă în ceea ce privește activitatea autorităților administrației publice locale cu privire la protecția patrimoniului construit, pe care o consideră nesatisfăcătoare, din pricina lipsei fondurilor și inexistenței în aparatul de specialitate a unor profesioniști în domeniu.”

Nu în ultimul rând, Direcția Județeană de Statistică Mehedinți a adus în atenția membrilor Colegiului Prefectural un amplu material privind evoluția principalilor indicatori sociali și economici în primele șase luni ale anului 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.